Opina sobre Sant Cugat, noticies de Sant Cugat, Valldoreix, Mirasol ...

Envia TU mateix les notícies, opinions, queixes, propostes, suggeriments... tot sobre Sant Cugat. El Wiki de la gent de Sant Cugat.

 

Dona d'alta el teu blog

Si tens un blog sobre Sant Cugat, la seva gent, els seus barris o qualsevol tema relacionat amb la ciutat, aquesta funcionalitat et permetrà que tot el contingut que publiquis, aparegui automaticament a SantCugatOPINA.com. Per fer-ho segueix les indicacions següents:

El meu últim article

Enviat per stcugat2 el Dj, 18/06/2015 - 10:46

En primer lloc aprofito aquest article per mostrar el meu agraïment als santcugatencs que ens van donar la seva confiança en les passades eleccions municipals votant a UASC. També als companys de partit que compartíem i crèiem en el projecte de tirar endavant una opció municipalista i independent amb l’únic objectiu d’un altre Sant Cugat millor.
A tots ells també les meves sinceres disculpes per no haver aconseguit l’objectiu d’entrar a l’Ajuntament i dur a terme els nostres compromisos electorals. És evident que algunes coses les podríem haver fet millor.
Després de comunicar públicament, i de manera immediata, la meva dimissió per continuar davant de la formació, i també la decisió personal i ferma d’abandonar definitivament tota activitat política municipal i associativa a Sant Cugat, tenia la necessitat de posar-me en contacte amb vosaltres per explicar-vos els motius. He preferit esperar un dies perquè les meves paraules no estiguessin influenciades per la tristor i el desencís dels mals resultats obtinguts.

Per a coneixement de la població de Valldoreix

Enviat per stcugat2 el Dc, 03/06/2015 - 12:17

Durant la campanya electoral la gran majoria intuíem que tornaria a guanyar les eleccions una altra vegada el senyor Josep Puig perquè hi havia molta gent interessada en el negoci immobiliari que generarien els plans urbanístics que volia fer el president de l’EMD amb la Nova Centralitat i els voltants l’aparcament de l’estació de Valldoreix. Davant d’aquesta situació Gent per Valldoreix, Mou-te i UASC vàrem convocar una reunió conjunti amb els Veïns Progressistes (Valldoreix Decideix). El seu objectiu era obtenir la unitat de totes les formacions polítiques i crear una plataforma unitària encapçalada per una persona independent de prestigi i de coneixements contrastats per guanyar las eleccions i frenar els plans i els interessos immobiliaris del senyor Puig, els seus “amics” i Promusa. En definitiva salvar el nostre estimat Valldoreix i la seva identitat.
La persona que nosaltres proposàvem com independent com a futur president de l’EMD era Miquel Llugany, persona preparadíssima i que va ser primer alcalde del Rubí democràtic i actualment veí de Valldoreix.

Nosaltres no ho faríem

Enviat per stcugat2 el Dj, 07/05/2015 - 10:18

La gent ja no es sorprèn quan veu que, cinc o sis mesos abans de les eleccions municipals, el nostre ajuntament embogeix d’activitat i comença a repintar les senyals horitzontals de trànsit, arregla voreres, millora les senyalitzacions de carrers, il·lumina passos de vianants, repara els parcs infantils, o asfalta sots i esvorancs amb pegats de curta duració, entre d’altres accions.
Més sorprenent és comprovar com molts ho accepten amb certa resignació i comprensió dient que és una pràctica habitual de tots els ajuntaments. Greu error, ja que, al meu entendre, la lectura que hauria de fer el ciutadà és una altra.

A Les Planes encara queda molta feina per fer.

Enviat per stcugat2 el Dg, 03/05/2015 - 18:09


A Les Planes encara queda molta feina per fer desprès del Pla de Barris. UASC farà tot el possible per aconseguir-ho. Treballarem per:
Millorar el servei de autobusos, especialment els dies festius.
Estudiar la viabilitat d’un servei alternatiu de correus.
Finalitzar la urbanització de Can Borrull.
Cobriment pistes esportives.
Seguir treballant en el conveni BCN i STC.
Millorar el manteniment per una bona conservació de tot el que s’ha aconseguit amb el Pla de Barris.
Creació d’un mini teatre com a proposta per potenciar la vida artistica del barri.
Impedir el pas d’una MAT per Collserola.
Coordinar amb l’ajuntament de Barcelona l’arranjament del carrer Belladona, des de les cases fins a la estació.
Facilitar l’aparcament dels veïns al costat de l’estació, incorporant també més seguretat.

Demanem explicacions per una moció no presentada al Ple Municipal

Enviat per stcugat2 el Dj, 30/04/2015 - 20:51

Volem recordar que el passat 26 de març la Plataforma contra l’abocador de Can Fatjó dels Aurons, la FAV de Sant Cugat i la Plataforma Ciutadana UASC (Un Altre Sant Cugat) van sol·licitar a tots els partits polítics amb representació al Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat que presentessin a la Junta de Portaveus del Ple d’abril la proposta de moció adjunta per a la restauració de Can Fatjó dels Aurons, per tal que s’inclogués a l’ordre del dia, sigui debatuda i, si és el cas, sigui aprovada.
Podeu descarregar la moció a: https://stcvo.files.wordpress.com/2015/03/mocio-restauracic3b3-can-fatjc3b3-marc3a7-2015.pdf

La proximitat d’eleccions, o les presses per maquillar l’activitat de la legislatura

Enviat per stcugat2 el Dc, 22/04/2015 - 15:11

Des de la formació UASC veiem amb una certa resignació i tristesa com quan s’apropen les eleccions, no falla, s’inicia una espècie de binomi maliciós d’activitat, basat en les presses i les obres
No falla, jardiners treballant per tot arreu, voreres aixecades, noves places d’aparcament gratuït, una llei electoral que fa quasi trenta-cinc anys que estem tots reclamant, l’Agència Tributària es posa a obrir 357 expedients de comprovació sobre contribuents que es varen acollir a l’anomenada amnistia fiscal del 2012, etc.

La protecció de l’entorn de l’estany dels Alous, un compromís no complert.

Enviat per stcugat2 el Dm, 14/04/2015 - 16:30

UASC reclamarà al proper equip de govern i de la ciutat més compromís i implicació en la gestió i protecció de l’entorn de l’estany dels Alous.
Cal recordar que el desembre del 2012 ACR i UASC vàrem presentar dos mocions institucionals (Rubí i Sant Cugat) per a la protecció i rehabilitació de l’Estany i el Torrent dels Alous. Aquesta moció un cop aprovada comprometia a tots els partits amb presencia al Ple Municipal de Sant Cugat a treballar per la protecció d’aquest espai de tant valor ecològic i mediambiental.

La nostra candidatura per a les municipals de maig 2015

Enviat per stcugat2 el Dj, 09/04/2015 - 20:02


La nostra candidatura per a les municipals de maig 2015:
1 JAUME MASSANÉS PAPELL
2 FRANCESC XAVIER BARBANY BRAVO
3 MARIA ROSARIO CUBERO GARCIA
4 FERNANDO DE JUAN FANE
5 DIANA OTERO GREINER
6 RAMON OBACH PEREZ
7 MONTSERRAT CHUMILLA MOROTE
8 SILVIA SERRA MARTIN
9 JORDI ANDREU EROLES
10 ANA PARRA LAZARO
11 DAVID HERNANDEZ LLONCH
12 IGNACIO SANTOS RICA SAIZ
13 ELENA ENSEÑAT ALMIRALL
14 AGUSTIN SOBERANO CANET
15 EDITH JESÚS GUTIERREZ CALLA
16 DOLORES DEL CARMEN OROZCO BESUMBES
17 LUISA PUIGDEVALL FRADERA
18 MARTA LECHA AMAT
19 FELIX ESTERUELAS PELLICENA
20 LUIS GARCIA IBAÑEZ
21 JAUME CAMPS SANCHEZ
22 MIREIA VIVAS ROCA
23 JOSE ANTONIO VALENZUELA ROSA
24 MONTSERRAT ZAMORA FERNANDEZ
25 PEDRO CEBALLOS ALVAREZ
Mitjans de comunicació:

Fonts publiques més accessibles i fàcils d’accionar

Enviat per stcugat2 el Dj, 02/04/2015 - 13:39

UASC estudia proposar, tal com ja ha fet l’Ajuntament de Màlaga, la instal·lació a Sant Cugat de fonts publiques adaptades que permetin hidratar-se de forma fàcil, no només a les persones, sinó també a les seves mascotes, especialment ara que arriben les altes temperatures.
A Sant Cugat el tema de les fonts publiques mai s’ha tractat amb la importància que es mereix. La majoria son fonts difícils d’accionar per gent gran i infants. A més, moltes vegades no funcionen. Possiblement per això en els darrers temps s’han retirat algunes, com per exemple en el carrer Santiago Rusiñol.
En primer lloc demanarem la substitució del model de font amb polsador i raig fort (veure foto) que produeix una caiguda forta d’aigua a la reixa del peu de la mateixa font, fet que provoca que es converteixin en veritables rentapeus.

Contingut sindicat